top of page
Untitled.png

Over

Ons verhaal

Hallo, mijn naam is Inge, welkom op Cookingesworld’s webshop!

 

Het ontstaan van Cookingesworld is één groot liefdesverhaal,

Liefde voor elkaar en liefde voor lekker eten!

 

Er is toch niets mooier dan samen zijn met de mensen waarvan je houdt en ze te verwennen. Je wil dat ze met een goed gevoel mee vertoeven en met een goed gevoel ook weer naar huis gaan.

 

Als wij bezoek ontvangen moet het in orde zijn! Startend met een mooi gedekte tafel, lekkere gerechten en een goed glas wijn.

 

Ik mag dan ook het geluk hebben dat mijn gezin dit weet te appreciëren en voor je het weet kijkt iedereen mee uit naar die ene slager, die ene viswinkel, waar koop je nu weer dit of dat? 

 

Zo kopen we zelf al jaren onze olijfolie uit Italië. De liefde voor de pure éénvoudige Italiaanse keuken is énorm, niet alleen bij ons, ik denk dat zowat iedereen de Italiaanse keuken in zijn top 3 heeft staan! Het was dus niet lang zoeken welke producten wij met jullie willen delen, die je moet ontdekken of ik jullie graag laat ontdekken.

 

Onze producten staan voor kwaliteit en zijn nauwkeurig geselecteerd op afkomst, wijze van bereiding én passie van onze producenten!

 

Je kan bij ons terecht via onze webshop of ik kom tot bij jou voor een degustatie op maat. We spreken samen af welke producten je wenst te proeven, enkele gerechtjes en wijnen uit een bepaalde regio of prijsklasse.

 

Voor vragen rond onze producten mag je steeds contact opnemen, aarzel niet!

 

Smakelijke groetjes,

Inge

bottom of page